Colin Todd: Vi skal tilbage og være aggresive

Colin Todd: Vi skal tilbage og være aggresive

658
0
DEL

Randers FC tabte i dag med hele 4-0 på udebane i Telia Parken, hvor FC København satte østjyderne på plads. Dermed har Randers nu blot fået et point i de seneste tre kampe, og det skal der ændres på, mener Colin Todd, der er træner for Randers. 

Man plejer at kende Randers for at være et bundsolidt hold, der står kompakt og ikke lukker mange mål ind. I de seneste tre kampe har billedet dog været et noget anderledes et af slagsen, og i dag lukkede man hele fire mål ind. Derfor mener Colin Todd, at holdet skal tilbage til deres aggressive spillestil, som tidligere hen har givet pote.

– Vi skal finde tilbage til at være mere aggressive i vores spil. Vi har lukket mål ind tidligt i kampen flere gange, som vi så skal kæmpe tilbage efter, og det skal vi have standset.

– Vi plejer at spille godt, når vi spiller her, og jeg tager selv ansvaret for, vi finder tilbage til vores fundament. Vi arbejder hårdt sammen, og når vi spiller op til vores bedste, viser vi stor disciplin.

Randers er med dagens nederlag placeret på en 6. plads i Alka Superligaen med 20 point for de første 14 kampe. I næste uge skal hestene forsøge at vinde over AGF, når de to hold tørner sammen fredag aften i Randers.

INGEN KOMMENTARER