Colombiansk lejesvend fortid i Chelsea?

Colombiansk lejesvend fortid i Chelsea?

611
0
DEL

‘The Blues’ er angiveligt opsatte på at skille sig af med deres colombianske angriber, Radamel Falcao. Bruddet kan allerede finde sted til januar, hvor transfervinduet atter åbner. 

José Mourinho havde med garanti håbet på, at han kunne hjælpe Falcao tilbage til tidligere tiders storform, da han hentede den tidligere Atletico Madrid-profil til Stamford Bridge.

Som bekendt har colombianeren ikke været i stand til at genfinde denne storform, og derfor vil London-klubben nu forsøge at afskedige den 29-årige angriber til januar. Det erfarer ESPN.

Hvis dette er tilfældet, skal Mourinho og Co. med al sandsynlighed på udkig efter en ny angriber, da Falcao vil efterlade en fri plads i Chelsea-angribet.

Mange Chelsea-fans undrede sig nok også over, hvorfor man i første omgang overhovedet valgte at hente Falcao til klubben. Angriberen formåede nemlig kun at score fire mål i 29 optrædener sidste sæson, hvor han var udlejet til Manchester United fra AS Monaco.

I denne sæson står det ikke meget bedre til, hvis ikke værre, eftersom han kun har fået ni optrædener og scoret ét mål. Og kun én af de ni optrædener var fra start.

Colombianerens oprindelige arbejdsgiver, AS Monaco, er angiveligt ikke interesseret i at hente den løntunge angriber tilbage til det sydfranske.

Så som det står til i skrivende stund skal Chelsea beholde Falcao resten af sæsonen, hvis de ikke formår at handle en ny aftale på plads med klubben fra det solbeskinnede fyrstedømme.

INGEN KOMMENTARER