Cristiano Ronaldo ude med ny film

Cristiano Ronaldo ude med ny film

1095
0
DEL

14 måneder. Så lang tid har et filmhold fået lov til at følge den portugisiske superstjerne. Ud af dette er blevet en film, der mandag fik premiere i London, hvor mange prominente personer stod på gæstelisten. 

Mandag aften løftede Cristiano Ronaldo sløret for sin nye film ‘Ronaldo – The Movie’ i den engelske hovedstad. En aften der blev nydt sammen med store fodboldpersonligheder.

En af disse personligheder var den tidligere Real Madrid-træner Carlo Ancelotti, der sammen med Ronaldo vandt madrilenernes tiende Champions League-trofæ i 2014. En bedrift man, uden at afsløre for meget, kommer helt tæt på i filmen.

En anden stortræner, der tidligere har haft stor succes sammen med den 30-årige portugiser, var også at finde på den røde løber. Her er der naturligvis tale om Sir Alex Ferguson, der var mødt op for at hylde Ronaldo.

Også den pressede Chelsea-manager, José Mourinho, havde fået en invitation til filmen om spilleren, der i 2014 vandt prisen som verdens bedste fodboldspiller.

Filmen er lavet af folkene bag de anmelderroste dokumentarfilm ‘Senna’ og ‘Amy’, der henholdsvis kaster lys på den legendariske Formel 1-kører, Ayrton Senna, og på den kontroversielle sangerinde, Amy Winehouse.

Filmen kan allerede nu ses i Danmark til CPH DOX.

INGEN KOMMENTARER