Dansk højrefløjspolitiker trækker nu også fodbold-overskrifter internationalt

Dansk højrefløjspolitiker trækker nu også fodbold-overskrifter internationalt

842
0
DEL

Vi har tidligere her på Sambabold.dk omtalt den sag, hvori formanden for højrefløjspartiet Danskernes Parti indgik. Kort opridset så tog sagen sit udgangspunkt da DBU lancerede den nye landsholdstrøje. Daniel Carlsen, som sagens hovedperson hedder, skabte røre da han kommenterede billedet af den nye landsholdstrøje, som Jores Okore blandt andre stod model til. Kommentaren “Det er desværre ikke kun landsholdets shorts, der har fået ny kulør”. Den kommentar skabte et enormt drama på Facebook og de danske medier, hvor folk var hurtige til at tage afstand. DBU kom også selv på banen med en reaktion, der understregede at det altså var talentet, der afgøre om man kommer på landsholdet. Nu er sagen dog for alvor begyndt at trække overskrifter i udlandet.

The Sun og The Guardian er blandt de udenlandske medier, der har taget sagen om op. Som vi tidligere har skrevet om, så var The Sun hurtig til at indhente en kommentar om sagen fra Okoes agent, der også er godt frustreret over Daniel Carlsens udmeldninger.

Man kan sige at Daniels Carlsens første udtalelser lagde grundstenen til, hvad der senere foldede sig ud i medierne. Her i kølvandet på weekenden, der både bød på afsløring af ny landsholdstrøje og terrorangreb i Paris, har Daniel Carlsen nu besluttet at tage skridtet videre med en ny opdatering, der kombinerer de to begivenheder. Opdateringen lyder som følger:

– Til de hysteriske: Hvor mange søde fodboldspillere skal der til for at opveje gårsdagens begivenheder i Paris?

Denne kontroversielle udtalelse har nu for alvor fået Daniel Carlsen og sagen på læberne hos de udenlandske medier. Blandt andre The Sun og The Guardian har som sagt skrevet om sagen.

Inden Daniel Carlsens nye opdatering, der blev offentliggjort i går aftes, var opbakningen til Jores Okore ikke desto mindre stor i langt de fleste kredse, hvilket man må gå ud fra ikke har ændret sig, selvom Daniel Carlsen altså nu har taget skridtet videre.

INGEN KOMMENTARER