Dansk Landsholdsspiller om Play-off: Det er som en turnering hjemme på vejen

Dansk Landsholdsspiller om Play-off: Det er som en turnering hjemme på vejen

790
0
DEL

Viktor Fischer ser frem til opgøret mod Sverige, og sammenligner det med en turnering hjemme på vejen. 

Viktor Fischer er efter et lille halvt år tilbage på det danske landshold.

Lørdag kan han muligvis starte inde i Play-off kampen mod Sverige, og han mener, at det er en helt speciel ting at det er naboerne, som Danmark skal møde.

– Jeg sidder og kigger ud af nogle vinduer bag ved dig, og Sverige ligger på den anden side. Så enkelt er det jo. Der er lige derovre, og det er skide sjovt, siger Viktor Fischer og sammenligner de to playoff-opgør med noget ganske jordnært, siger Viktor Fischer til TV2Sporten.

– Jeg tænker jo bare, at det er naboerne. Det er ligesom at lave en turnering hjemme på vejen, hvor du spiller mod ham, der bor over for og parret inde ved siden af. Der er ikke nogen, du hellere vil slå!

Viktor Fischer og resten af den danske trup er opsatte og fuldt fokuserede frem mod kampene, der sender vinderen til EM i Frankrig, en turnering der ikke er det samme uden dansk deltagelse, mener Fischer.

– Jeg kan kun tale på mine egne vegne, men det rører jo bare noget ved en, at det kan være så vigtigt, hvorvidt vi som land kvalificerer os til EM eller ej. Også for hele sommeren næste år. Jeg har selv set mange slutrunder, og der er bare forskel på, om Danmark har været kvalificeret eller ej, afslutter Viktor Fischer.

 

 

 

INGEN KOMMENTARER