Dansk UEFA-repræsentant om Platini-sag: Dybt skuffet

Dansk UEFA-repræsentant om Platini-sag: Dybt skuffet

1121
0
DEL

Danmarks repræsentant i UEFA’s eksekutivkomité, Allan Hansen, undres over sagen om Michel Platinis betalinger til FIFA, og danskeren udtrykker sin dybe skuffelse. 

FIFA’s skandaler rækker helt ind i UEFA-topledelsen, hvor fodboldkoryfæet Michel Platini indtil nu har siddet tungt på præsidentposten. Så tungt og sikkert, at han sågar blev sat i forbindelse med det formentlig snart ledige præsidentsæde hos FIFA, men franskmanden er nu også fedtet ind i sagen, som hele fodboldverdenens øjne hviler på for tiden.

Den suspenderede Michel Platinis arbejde bliver nu gransket og kigget efter i sømmene, efter det er kommet frem, at han står bag en udbetaling fra FIFA, som ikke fremgår af deres regnskaber.

Sagen følges på tæt hold af danske Allan Hansen, der er medlem af eksekutivkomitéen i UEFA, og han er slemt skuffet og mangler svar.

– Jeg blev dybt skuffet, da historien om de to millioner franc dukkede op. Den rejser jo et hav af spørgsmål, som vi stadig ikke har fået svar på. Sådan en udbetaling kræver, at der er en kontrakt, og desuden skal den fremgå af FIFA’s regnskaber, siger Allan Hansen til Ekstra Bladet.

Allan Hansen kræver – sammen med resten af komitéen – dokumentation fra udbetalingen fra Michel Platini, og sker det ikke, ryger støtten til UEFA’s nu suspenderede præsident.

INGEN KOMMENTARER