Darmian om United-skifte: Var aldrig i tvivl

Darmian om United-skifte: Var aldrig i tvivl

947
0
DEL

Matteo Darmian skiftede i det seneste transfervindue den italienske klub Torino ud med storklubben Manchester United, og det var et skifte, som italieneren aldrig havde svært ved at takke ja til.

Det er ikke hver dag, at man som fodboldspiller i Torino får tilbudt en kontrakt hos den engelske storklub Manchester United. Derfor var Matteo Darmian aldrig i tvivl om, hvad han skulle svare, da de røde djævle tilbød ham en attraktiv kontrakt.

– Jeg plejede at se Premier League i TV, og alle ved, at det formentlig er den stærkeste liga i verden, så da opkaldet fra United kom, brugte jeg ikke lang tid på at beslutte mig, siger Matteo Darmian til Uniteds hjemmeside.

– Det var et stort skridt i min karriere og en stor mulighed, som jeg ikke ville glippe. Manchester United er selvfølgelig en af de største klubber, ikke bare i England, men i hele verden. Også på grund af historien. Alle disse faktorer gjorde beslutningen nem for mig.

Den italienske back har hidtig optrådt 12 gange i den røde trøje for Manchester United, så det er ikke spilletid, som italieneren har manglet.

INGEN KOMMENTARER