David Beckham opfordrer Ronaldo til at vælge United

David Beckham opfordrer Ronaldo til at vælge United

587
0
DEL

Den tidligere United- og Real Madrid-spiller David Beckham har opfordret Cristiano Ronaldo til at vælge Manchester United, hvis han nogensinde skulle vælge at forlade Real Madrid.

Beckham ham selv indrømmede, at han ville have ‘kravlet tilbage’ til Manchester, hvis han var blevet givet chancen efter sin afsked i 2003 – året, hvor Ronaldo sluttede sig til United. 

30-årige Ronaldo, der tilbragte seks trofærige år på Old Trafford, er blevet kædet sammen med et skifte væk fra den spanske hovedstad, hvor Chelsea, PSG og såvel United er blevet nævnt som mulige destinationer for portugiseren. 

– Jeg havde kravlet tilbage, hvis jeg kunne, udtaler Beckham til flere engelske aviser.

– Men derefter fik jeg selvfølgelig chancen for at forlade United for at spille for én af verdens største klubber i verden – med Real Madrid, igen var det en drøm. Men jeg ville aldrig råde nogle spillere ikke at vende tilbage til Manchester United.

– Cristiano var sådan en publikumsfavorit – han var succesfuld, sådan en hårdtarbejdende type. Alle folk, du snakker med, siger, han er ikke blot én af de mest talentfulde spillere i spillet, han er en hårdtarbejdende spiller ligeså.  

– Hvis han beslutter sig for at forlade, så ville det for mig personligt være tilbage til United. Jeg havde aldrig muligheden for det, men jeg er stolt af de hold, jeg spillede for efter United-tiden. 

INGEN KOMMENTARER