DBU-formand: Der skal ryddes totalt op i FIFA

DBU-formand: Der skal ryddes totalt op i FIFA

531
0
DEL

DBU’s formand Jesper Møller mener, at mandagens endelige dom i korruptionssagen med Michel Platini og Sepp Blatter i hovedrollen kræver total oprydning i FIFA.

Mandag blev det bekræftet af verdensforbundet FIFA, at Sepp Blatter og Michel Platini udelukkes fra fodbold i otte år efter deres medvirken i den korruptionssag, der har været heftigt omtalt og diskuteret de seneste måneder.

DBU-formand Jesper Møller glæder sig over den afsagte dom, men det kræver nu forandringer for at genrejse FIFA, mener han.

– Det er en trist sag for fodboldens verden. Men det er positivt, at der nu er en afgørelse fra FIFA’s etiske komité. Vi må nu afvente, om afgørelsen bliver anket, og vi ønsker en hurtig afklaring, så vi kan komme videre med reformerne i FIFA, siger Jesper Møller til dbu.dk.

Læs også: FIFA: Sepp Blatter og Michel Platini er udelukket fra fodbold i otte år

– Mere end nogensinde er det afgørende, at vi fastholder de vedtagede reformer, samt dem der kom frem i sidste uge og de kommende, og at vi får valgt en ny præsident, der kan stå for at implementere dem. Det er altafgørende, at der kommer en total oprydning, så vi sammen kan genrejse FIFA og arbejde for de gode elementer i fodboldens verden, fortsætter DBU-formanden.

Læs også: Blatter appellerer karantæne til CAS

Selvom dommen er afsagt, så har Sepp Blatter ikke overgivet sig. Umiddelbart efter dommen faldt, valgte den nu forhenværende FIFA-præsident at appellere sin karantæne. 

INGEN KOMMENTARER