DBU-formand: Kæmpe skuffelse at misse EM

DBU-formand: Kæmpe skuffelse at misse EM

622
0
DEL

I går missede Danmark som bekendt EM-slutrunden næste sommer, og det har siden da fået en masse konsekvenser. Morten Olsen sagde sit job op, og Lars Jacobsen annoncerede endegyldigt et landsholdsstop. Det er noget, der alt sammen ærgrer DBU-formanden.

Det har ikke været Danmarks år i 2015. Det hele gik ellers så godt, og i 2014 havde danskerne skabt sig en rigtig god position i gruppen, men siden sejren på 2-0 over Serbien på hjemmebane, er alt gået galt. Den manglende deltagelse ved EM næste sommer ærgrer DBUs formand, Jesper Møller.

– Det her er en kæmpe skuffelse, og det skal vi have tid til at bearbejde. Så kommer vi videre bagefter. I dag skal vi have lov til at være skuffede, men så kommer der en ny kvalifikation, sagde Møller efter kampen.

– Det betyder ikke noget i forhold til den plan, der kører. Sportslig succes hjælper altid, men vi ændrer ikke på vores linje uanset, om vi kvalificerer os eller ej. Jeg har været med for mange år til at turde basere alt på sportslig succes.

Danmark påbegynder VM kvalifikationen i efteråret, hvor holdet skal forsøge at rejse sig efter den store skuffelse i går.

INGEN KOMMENTARER