DBU reagerer på Paris-terror: Vi forholder os rolige og spiller kampen

DBU reagerer på Paris-terror: Vi forholder os rolige og spiller kampen

648
0
DEL

Der var lagt op til et Nordisk brag lørdagen aften i Sverige, hvor Danmark kommer besøg til den første ud af to skæbnes kampe om at komme med til EM 2016 i Frankrig – en fest, der nu er dæmpet gevaldigt efter den store og blodige massakre i Paris.

Lørdag morgen kunne folk i hele verden vågne op til den chokerende nyhed, at mindst 128 mennesker skulle være blevet dræbt under angrebene fredag aften, hvor 180 yderligere skulle være såret – 80 af dem befinder sig i kritisk tilstand.

– Vi er alle meget berørt af de tragiske og forfærdelige hændelser i Paris. Vores tanker er hos de efterladte, og vi skal alle sammen stå sammen i denne svære stund, udtaler Claus Bretton-Meyer, DBU’s administrerende direktør, til dbu.dk

Landskampen i aften får derved en anderledes stemning end tiltænkt, hvert fald op til kampen, hvor mange uden tvivl stadig vil være chokeret og rystet over gårsdagens hændelser i det franske – Bretton-Meyer udtaler følgende om kampen i aften:

– Jeg har fuld tiltro til, at de svenske og danske sikkerhedsmyndigheder har fuld kontrol over situationen og sikrer de bedste forhold for holdet og for vores mange fans – både før, under og efter kampen i aften og på tirsdag i København. I situationer som denne er det vigtigt, at vi alle bevarer roen og sørger for, at terrorens modbydeligheder ikke stopper vores frie liv.

 

 

INGEN KOMMENTARER