– De Gea ville ikke kunne starte for Real Madrid

– De Gea ville ikke kunne starte for Real Madrid

749
0
DEL

Den tidligere England-keeper David James, mener, at spanske De Gea ikke ville være i stand til at spille sig til en fast plads på Real Madrids førstehold. 

I sommer var David De Gea ellers på vej til den spanske kongeklub, men en fejl på den sidste dag i transfervinduet gjorde, at den 24-årige keeper måtte blive i engelske Manchester United.

En situation som De Gea burde være lykkelig for. Det mener den tidligere engelske målmand David James i hvert fald, der ikke er overbevist om, at De Gea ville være blevet førstevalget i real-buret.

– Du kigger på Navas i Real Madrid. Det er ikke underligt, at De Gea ikke kom dertil. Navas er så god en målmand, at det ikke nødvendigvis ville være sikkert, at De Gea ville blive førstevalget, siger David James til GOAL.com.

David James siger selv, at han ret tidligt så Navas’ potentiale, og han er da heller ikke i tvivl om, hvem han mener er den bedste af de to keepere.

– Navas har haft en exceptionel start på sæsonen i Spanien, og har bekræftet min teori om, at han er helt oppe i blandt de bedste. Jeg synes han er bedre (end De Gea, red.), men forstå mig ret. De Gea har stadig præsteret fantastisk gennem de sidste tre år.

David James stoppede sin aktive fodboldkarriere i 2013 i en alder af 43 år.

INGEN KOMMENTARER