Deco giver sit bud på den stærkeste opstilling nogensinde

Deco giver sit bud på den stærkeste opstilling nogensinde

1330
0
DEL

Den tidligere Barcelona-spiller og legende har givet sit bud på den stærkeste opstilling nogensinde, hvor der i øvrigt både er blevet plads til spillere, der har lagt støvlerne på hylden og spillere, der stadig er aktive.

Siden Deco lagde støvlerne på hylden i 2013 er han, som så mange andre, tidligere fodboldspillere, blevet fodboldkommentator. I den forbindelse har han, ifølge avisen Daily Star, fået til opgave at give sit bud på den stærkeste opstilling nogensinde.

I sin egen karriere var Deco ganske enkelt forrygene at følge. Deco spillede en håndfuld år i Barcelona, men det var i Porto, hvor hans virkelige gennembrud fandt sted. Efter Barcelona-tiden rykkede Deco til Chelsea før han prøvede lykken i Brasilien og altså indstillede sin aktive karriere. En tyk streg under, at Deco var en fantastisk fodboldspiller kunne tegnes med de to Champions League-trofæer, som han vandt med henholdsvis Porto og Barcelona.

En sjov anekdote, der knytter sig til Deco var, at det i sin tid var ham, der måtte forlade banen, da Lionel Messi fik sin debut og dermed blev indskiftet for FC Barcelona.

Deco har som sagt fået til opgave at give sit bud op den stærkeste opstilling nogensinde. Der er tale om en 3-4-3-formation, der i øvrigt ser ud som følger:

Målmand:
Manuel Neuer

Forsvar:
Carles Puyol
John Terry
Ricardo Carvalho

Midtbane:
Diego Simeone
Paul Scholes
Xavi
Zinedine Zidane

Angreb:
Lionel Messi
Cristiano Ronaldo
Ronaldinho

INGEN KOMMENTARER