Del af tribune braste sammen i Hobro: Fan faldt tre meter ned

Del af tribune braste sammen i Hobro: Fan faldt tre meter ned

1086
0
DEL

En mand faldt tre meter ned fra en tribune på DS Arena fredag aften i kampen mellem Hobro og AGF, da han rejste sig fra sædet for at juble. Gulvet styrtede sammen under ham, og han er blevet kørt på hospitalet, hvor hans tilstand er ukendt.

Det var en stor sejr for Hobro, der sikrede sig tre vitale point over AGF med en 3-1-sejr. Dog stjal rammen om kampen efterfølgende opmærksomheden, da det har vist sig, at en del af tribunen styrtede sammen under en tilskuer, hvilket resulterede i, at vedkommende faldt tre meter ned.

Tribunen styrtede sammen under tilskueren, da han rejste sig for at juble. Det kunne gulvet under ham tilsyneladende ikke klare, og han endte derfor tre meter under tribunen. Manden måtte med ambulancen, men ingen vidner kender til hans tilstand.

– I forbindelse med en scoring kort tid før pausen rejser en mand sig op og jubler på et eller andet. Det kunne tribunen ikke holde til, og han faldt derfor ned, siger vagtchef Heine Hansen til Ekstra Bladet.

Vidner fortæller ifølge Ekstra Bladet, at ulykken indtræf, da Hobro bragte sig foran med 3-0 kort inden pausen. Da hjemmeholdets fans rejste sig fra sæderne for at juble over scoringen, lød et ordentligt bump, og efterfølgende kunne man se et stort hul, hvor manden havde stået.

Tre meter længere nede lå han så og havde ifølge øjenvidner en del smerter og måtte behandles af stadionpersonalet på DS Arena, inden ambulancen kom og bragte manden på hospitalet.

INGEN KOMMENTARER