Delaney før Sverige-brag: Vil undgå fysisk kamp

Delaney før Sverige-brag: Vil undgå fysisk kamp

656
0
DEL

Thomas Delaney og resten af det danske fodboldlandshold skal i morgen spille den første er to skæbnekampe, når de møder Sverige på Fields Arena i Sverige. FCK-spilleren, Thomas Delaney fortæller, at holdet i første omgang ikke vil spille på at få en fysisk kamp.

Mange frygter sikkert, at det bliver en fysisk og taktisk affære, når Danmark i morgen tager i mod Sverige i det første af to meget vigtige play-off opgør. Her til aften holdt Danmark pressemøde, hvor Morten Olsen, Thomas Delaney og Jakob Poulsen deltog, og her lagde Delaney ikke skjul på, hvordan danskerne gerne vil spille kampen i morgen.

– Vi vil som udgangspunkt satse på, at det ikke bliver en fysisk kamp. Det kan selvfølgelig ikke undgåes helt, men det er klart, at det ikke er vores taktik. Hvis vi er tvunget til at spille en fysisk kamp, jamen så skal vi nok gå til den, fortæller Thomas Delaney på det danske pressemøde i Sverige forud for morgendagens kamp.

Da Michael Krohn-Dehli er blevet skadet og ikke er klar til at spille i morgen, kan Thomas Delaney eller Jakob Poulsen forvente spilletid, da der nu er en mindre konkurrent på midtbanen. Der er kampstart klokken 20.45 i morgen aften i Sverige.

INGEN KOMMENTARER