Det nye vidunderbarn i Manchester United er sandsynligvis skadet

Det nye vidunderbarn i Manchester United er sandsynligvis skadet

780
0
DEL

Anthony Martial trak i sommers overskrifter med sit skifte fra Monaco til Manchester United. Transferen trak især overskrifter på grund af det astronomiske beløb, Manchester United angiveligt måtte betale for det kun 19-årige stortalent. Martial gjorde hurtigt kritikerne til skamme ved at spille meget fornuftigt i de kampe, hvori han altså fik chancen. Tre mål er det blevet til i sæsonen indtil videre, for ikke at tale om de imponerende takter den unge franskmand ellers har vist. Nu ser det imidlertid ud til, at den unge franskmand er blevet skadet.

Den 19-årige angriber, der i aftes optrådte for det franske landshold, måtte lade sig udskifte efter 67 minutters spil og blev senere set forlade Wembley, hvor kampen mellem England og Frankrig blev spillet, med en fod indpakket i bandage.

Hvis man skal tro den franske landstræner Didier Deschamps, så er der ikke tale om en alvorlig skade.

– Han har voldsomme smerter, men der er blot tale om et slag på toppen af hans fod.

Manchester United skal på lørdag møde Watford på udebane. Louis Van Gaal vil sandsynligvis være ked af at skulle undvære sit franske stjernefrø. Han kæmper i øjeblikket med talrige skadesproblemer. Angriberen James Wilson og midtbanespilleren Marouane Felleini er i øjeblikket på skadeslisten i United, mens Luke Shaw og Antonio Valencia er langtidskadede. Michael Carrick og Chris Smalling, der også spiller i United, var også fraværende i går da England vandt 2-0 over gæsterne fra Frankrig.

 

 

INGEN KOMMENTARER