Det tyske landshold evakueret efter bombetrussel

Det tyske landshold evakueret efter bombetrussel

753
0
DEL

Det tyske landshold er fredag middag blevet evakueret på det hotel, som de bor på forud for aftenens testkamp mod Frankrig. 

Frankrig og Tyskland tørner i aften sammen i en testkamp på Stade de France, og tyskerne har derfor opholdt sig på et hotel i Frankrig.

Midt i spillernes opladning til kampen blev de afbrudt fredag formiddag, fordi de skulle evakueres som følge af en bombetrussel, der var givet af en anonym kilde.

Straks blev alle sikkerhedsforanstaltninger sat i værk, og alle gæster på hotellet blev evakueret, herunder de tyske verdensmestre.

– Der var en trussel, og hotellet blev evakueret og afspærret, fortæller det tyske landsholds tekniske direktør Oliver Bierhoff ifølge Liverpool Echo.

Også lederen af det tyske fodboldforbunds sikkerhedshold, Hendrik Grosse Lefert, udtalte sig om den dramatiske situation.

– Det franske politi har informeret os om, at en anonym bombetrussel har været afgivet. Sammen med vores kollegaer besluttede vi at evakuere hotellet for at give dem (politiet, red.) plads til at undersøge værelser og mødelokaler grundigt, forklarer Hendrik Grosse Lefert.

Det tyske landshold ventes at kunne få lov til at hente deres ejendele i løbet af dagen, inden rejsen til stadionet starter.

INGEN KOMMENTARER