DFB erkender suspekt betaling til FIFA

DFB erkender suspekt betaling til FIFA

850
0
DEL

Det tyske fodboldforbund DFB erkender, at der fra 2002 stammer en suspekt overførsel, men de understreger, at Tysklands VM-værtskab i 2006 blev tildelt på lovlig vis. 

Skandalerne i FIFA stjæler megen spalteplads, og særligt den suspekte sag om en overførsel mellem det tyske fodboldforbund og FIFA samt en angivelig tredjepart har vakt stor opsigt.

DFB erkender blankt, at der stammer en overførsel fra 2002, som ikke følger de normale procedurer, men alligevel afviser de, at sagen skulle have noget at gøre med deres VM-værtskab i 2006.

Anklagerne går på, at DFB skulle have bestukket sig til fire afgørende stemmer til deres værtskab, men præsidenten for det tyske fodboldforbund, Wolfgang Niersbach, cementerer, at værtskabet er skaffet på lovlig vis.

Fodboldlegenden Franz Beckenbauer er mistænkt for at have spillet en hovedrolle, men den forhenværende forsvarsgeneral har afvist alle anklager.

Forbundspræsidenten Wolfgang Niersbach kunne – trods sin afvisning af de påståede forhold omkring det ulovligt erhvervede værtskab – ikke svare på, hvorfor DFB ikke blot havde taget pengene ud som kredit, hvis de skulle være brugt på noget lovligt. Det skriver The Scotsman.

INGEN KOMMENTARER