Dommer erkender: Bendtner-mål var en fejl

Dommer erkender: Bendtner-mål var en fejl

1079
2
DEL

Bundesliga-dommeren Manuel Gräfe erkender blankt, at han begik en fejl, da han anerkendte Nicklas Bendtners scoring i kampen mellem Wolfsburg og Leverkusen. 

Leverkusen følte sig klart bortdømt, da den danske landsholdsangriber Nicklas Bendnter scorede et vigtigt mål i Wolfsburgs smalle 2-1-sejr over Leverkusen.

Manuel Gräfe, der dømte slaget, indrømmer nu, at han begik en fejl. Den tyske dommer var klar over, at Vieirinha befandt sig i en offside-position, da han spillede danske Nicklas Bendtner fri tæt under mål, men Gräfe mente, at den blev ophævet, fordi bolden blev spillet til Vieirinha af en Leverkusen-spiller.

Nu har Manuel Gräfe dog fået set episoden i slow, og han kan nu godt se, at han begik en fejl og beklager dybt.

– Jeg tager den (episoden, red.) på min kappe. Det var min fejl, og det var en afgørende fejl. Jeg er ked af det, og Leverkusen kan med rette være bitre, siger Gräfe ifølge den tyske avis Bild.

Fejlkendelsen viste sig at blive udslagsgivende, da Wolfsburg vandt med 2-1.

2 KOMMENTARER

  1. Nu var det jo altså ikke Bendtner, som befandt sig i en offside-position..

  2. Hej Asbjørn,

    Det har du da ret i. Det er hermed rettet. Jeg havde ikke selv set episoden, og jeg troede, at indblikket i situationen var omfattende nok til at skrive artiklen ud fra det, jeg havde læst. Det viste sig så ikke at være tilfældet.

    Du skal have tak for at påpege fejlen.

    //Daniel

Comments are closed.