Donnarumma: Går ind til opgaven med ydmyghed

Donnarumma: Går ind til opgaven med ydmyghed

700
0
DEL

Gianluigi Donnarumma har i den seneste tid været under samtlige fodboldfans’ øjne, efter at den blot 16-årige keeper blev den yngste fodboldspiller i Serie A nogensinde. Nu er den talentfulde keeper blevet belønnet med en EM-udtagelse til U21-slutrunden i 2017, men keeperen tager det stille og roligt og går fuldstændig ydmygt ind til opgaven. 

Det er ikke hver dag, at hele verdenspressen kigger på en med store øjne. Det har dog været tilfældet for den blot 16-årige keeper i Milan, Gianluigi Donnarumma. Det skete efter, at teenageren fik debut for Milan i en Serie A kamp, og siden da har han spillet flere kampe for klubben. Hovedpersonen selv tager det dog meget roligt.

– Jeg er virkelig tilfreds og glad. Jeg er dog nødt til at tage denne udtagelse med ydmyghed og fokusere på træningen. Er der meget ansvar? Ja, men min personlighed kan klare det, fortæller den talentfulde Milan-keeper.

– Jeg forsøger at give ro til holdet og være afklaret med situationen og fortsætte med at spille mit spil. Buffon er mit idol, og min drøm er at blive fast mand på seniorlandsholdet og følge hans fodspor. Alle ønsker at få en karriere som ham, fortsætter Donnarumma.

Den unge Milan-keeper fik debut mod Sassuolo i Serie A, og siden da har han været Milans førstevalg på keeper-positionen, og det skyldes en skade hos det normale førstevalg, Diego Lopez.

INGEN KOMMENTARER