Dortmund-chef: Januzajs eget ønske at vende tilbage

Dortmund-chef: Januzajs eget ønske at vende tilbage

778
0
DEL

Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, forklarer, at det var Januzajs eget ønske at vende tilbage til Manchester United og at lejeaftalen ikke var en god aftale for nogle af parterne.

I går blev det offentliggjort, at Adnan Januzaj vender tilbage til Manchester United efter et lejeophold i Borussia Dortmund. Denne tilbagekomst finder dog sted et halvt år før tid, hvilket har sat spekulationerne i gang.

Nu forsøger Dortmunds sportsdirektør at bringe noget klarhed over hele situationen. Han har i den forbindelse udtalt sig om ophævelsen af Januzajs lejekontrakt.

– Det var Adnans eget ønske at vende tilbage. Lejeaftalen var ikke en god aftale for nogen af parterne i det hele taget, udtaler Michael Zorc ifølge Manchester Evening News.

Dermed understreger sportsdirektøren at det faktisk var i alles interesse at få ophævet lejekontrakten, men at Januzaj faktisk havde et decideret ønske om, at få kontrakten ophævet.

Efteråret har dog heller ikke været en dans på roser, hvad angår spilletid for den 20-årige Januzaj. Han deltog blot i seks Bundesliga-kampe i hele efteråret, hvilket i bund og grund nok skyldes, at han indgik i en yderst kompetent Dortmund-trup.

Manchester United meldte selv ud i går, at Januzaj starter sin træning med førsteholdet i klubben omgående. Dermed skulle der snart være mulighed for at se Januzaj i United-trøjen igen, hvis han altså kan gøre indtryk og dermed få spilletid.

INGEN KOMMENTARER