Durmisi efter solomål: Vil nødigt rose mig selv, men det var en...

Durmisi efter solomål: Vil nødigt rose mig selv, men det var en fin kasse

1272
0
DEL

Brøndbys Riza Durmisi vil nødigt skulle stå og rose sig selv, men han erkender, at han lavede et ganske fint mål mod Kalmar FF.

Sidste træningskamp i Atlantic Cup for Brøndbys vedkommende var lørdag aften, og modstanderen var svenske Kalmar FF.

De blå-gule sejrede med 2-1, og det første Brøndby-mål blev sat ind af venstrebacken Riza Durmisi, som afdriblede intet mindre end tre modstandere, inden han løb i feltet og udplacerede Kalmar-målmanden.

Riza Durmisi vil helst ikke fokusere alt for meget på sit eget mål, selvom det dog var et ganske fint et af slagsen, erkender han selv.

– Jeg vil ikke stå og rose mig selv, men det var en fin kasse, siger Riza Durmisi med et glimt i øjet til klubbens hjemmeside.

Se målet her

Durmisi mener ikke, at Brøndby fik holdt så meget i bolden, som de ville, men alt i alt er han tilfreds med 90 nye minutters kamptræning til truppen, og sejren var vigtig for at få tanket op på selvtillidskontoen.

– Det var en kamp, der blev præget af meget fysisk spil. Vi holdt ikke så godt fast i bolden, det kan vi sagtens gøre bedre, men alt i alt synes jeg, vi får de 90 minutter i benene, som vi skal, siger Durmisi.

Se også: Video: Se Brøndby-stjernerne prøve kræfter med amerikansk fodbold

– Vi får løbet nogle meter, men selvfølgelig er det også vigtigt, at vi vinder, så vi får den moral med ind under huden. Så alt i alt var det ok, men der er selvfølgelig ting, der skal blive bedre, men det kommer. Der er tre uger til sæsonen starter, og alt går efter planen, fortsætter den angrebsivrige venstreback.

Durmisi erkender, at han fysisk ikke helt er der, hvor han skal være, men han er sikker på, at han er fuldstændig klar om tre uger, når Alka Superligaen åbner forårssæsonen.

– Jeg kan godt mærke, der er lidt til toppen endnu, men jeg er helt sikker på, at jeg nok skal være skarp den 28. februar, fastslår Durmisi til slut.

Læs også: Liverpool-træner om fanprotest: De er i sin gode ret til at lave et statement

Brøndby IF åbner foråret med en hjemmekamp mod skrækmodstanderen fra Hobro.

INGEN KOMMENTARER