Dyreste Manchester-derby nogensinde: Så meget er trupperne værd

Dyreste Manchester-derby nogensinde: Så meget er trupperne værd

878
0
DEL

Når Manchester United og Manchester City tørner sammen på Old Trafford i dag, er det de dyreste trupper til et Manchester-derby i historien. 

Det er ingen hemmelighed, at Manchester City siden overtagelsen i 2008 har brugt astronomiske summer på spillere, men siden sommeren 2014, hvor Louis van Gaal gjorde sit indtog, har ærkerivalerne fra Manchester United også brugt historisk mange penge på transfermarkedet.

Faktisk er der spenderet så mange penge i de to klubber, at derbyet, der afvikles søndag eftermiddag på Old Trafford, bliver det dyreste nogensinde målt på købssummen af spillertrupperne i henholdsvis Manchester United og Manchester City.

De i alt 36 spillere, der er udtaget til kampen, er intet mindre værd end 663 millioner pund, hvilket svarer til 6,5 milliarder danske kroner.

De 351 millioner pund står Manchester United faktisk for, mens bysbørnene fra City sammenlagt har spenderet 312,8 millioner pund på den spillertrup, der er udtaget til eftermiddagens kamp.

Havde stjerner som Sergio Agüero, David Silva og Luke Shaw været klar til at spille, var det tal noget større. De tre spillere har tilsammen kostet i omegnen af 1,2 milliarder danske kroner.

Kampen vises på hovedkanalen TV3+ kl. 15:05.

INGEN KOMMENTARER