Eden Hazard er tilbage i kridthuset hos Jose Mourinho

Eden Hazard er tilbage i kridthuset hos Jose Mourinho

1141
0
DEL

Den belgiske playmaker havde en forfærdelig start på sæsonen. Nu ser han dog ud til, at være på vej tilbage for fuld kraft.

Den karismatiske Chelsea-træner afslører, at han udfærdigede en skriftelig rapport på baggrund af Hazards imponerende præstation mod Tottenham i sidste uge, hvorefter han udleverede rapporten til en meget overrasket Eden Hazard.

Den belgiske superstjerne var den første til at fornemme lugten i bageriet, da Chelseas sæson på det nærmeste led skibbrud tilbage i august.

Playmakeren, der tjener over to millioner kroner om ugen, har oplevet at blive bænket og kritiseret offentligt af sin træner. Nu ser Hazard dog ikke desto mindre ud til, at være tilbage på sporet.

– Hans præstation var god på alle områder. Han fik feedback, udtalte Mourinho efter Tottenham-kampen.

– Selv skriftelig feedback, fordi jeg analyserede hans præstation meget detaljeret og synes at det ville være godt for ham, med en skriftelig feedback med grafikker af hvert eneste aspekt.

– Det var usædvanligt, ja. Den havde det hele. Massere af det hele, min feedback. Mit syn på kampen, tal, beregninger, statistikker.

– Med den attitude og dynamik, altså at han spillede med bolden og angreb dem, så kan han spille enhver position. han kan være nummer 9, 10, 7 eller 11.

Mourinho ser dermed ud til, i den grad, at have genfundet tilliden til sin belgiske stjernespiller.

I denne uge var alle medlemmer af Chelsea-holdet, inklusiv Eden Hazard, på en julefrokost-agtig bytur. Om det var belønning for belgierens genfundne form vides ikke.

INGEN KOMMENTARER