Eden Hazards far: Han har store ambitioner med Chelsea

Eden Hazards far: Han har store ambitioner med Chelsea

1030
0
DEL

Eden Hazard er ikke på vej væk fra Chelsea, hvis man skal tro hans egen far, der nu tilsyneladende forsøger at aflive de rygter, som blandt andet har sendt den belgiske superstjerne til Real Madrid.

Sidste sæson far fuldstændig forrygende for den 25-årige Eden Hazard. Han spillede som en drøm og blev belønnet med titlen som Årets Spiller i Premier League. I denne sæson har han også tørnet ud for et kriseramt Chelsea-hold, hvor han dog ikke har vist samme niveau, som det var tilfældet i sidste sæson. Han har endnu sit første Premier League-mål til gode og har langt fra været afgørende i de spil-mæssige situationer.

Lige nu sidder Hazard ude med en skade i lysken. Hans far forklarer, at denne skade kan spores tilbage til en hofte-skade, som Hazard tidligere har døjet med.

– Eden har haft to skader inden for kort tid. Jeg er sikker på, at hans nuværende lyskeskade relaterer sig til den skade, han havde i hoften. Disse skader kommer, fordi han spiller rigtig meget, udtaler Thierry Hazard til HNB Sportwereld.

I løbet af perioden op til det igangværende transfervindue blev Hazard rygtet væk fra Chelsea. Blandt andet blev det antydet, at en aftale med Real Madrid, der skulle gøre sig gældende fra og med den kommende sommer, var under opsejling. Hazard var hurtig til at sige, at han ville afvente den næste Chelsea-træner før han ville tænke på et skifte.

Nu afliver hans far tilsyneladende rygterne totalt ved at udtale, at hans søn har store ambitioner med Chelsea og altså ikke koncentrer sig om andet end netop Chelsea.

– Det eneste han koncentrerer sig om er at blive hurtigt klar, så han igen kan spille kampe. Han har store ambitioner med Chelsea. Det bliver svært at vinde mesterskabet, men top tre er muligt, slutter Thierry Hazard.

Eden Hazards kontrakt med Chelsea strækker sig helt frem til sommeren 2020, hvorfor det altså kan blive vanvittig dyrt for mulige bejlere at tilegne sig den taleltfulde belgier.

INGEN KOMMENTARER