EfB-ræv: Klubben vil ikke have mig

EfB-ræv: Klubben vil ikke have mig

996
0
DEL

Esbjerg ønsker ikke at forlænge aftalen med Hans Henrik Andreasen, men den bundrutinerede midtbaneslider fastslår, at han ikke lægger støvlerne på hylden. 

36-årige Hans Henrik Andreasen har kontraktudløb ved nytår, og den erfarne midtbanespiller får ikke forlænget aftalen med Esbjerg – hverken som spiller, træner eller noget helt tredje. Det bekræfter hovedpersonen selv. Han cementerer dog i samme ombæring, at han ikke har tænkt sig at indstille karrieren.

– Det fylder meget, og jeg føler mig ikke klar til at stoppe min fodboldkarriere. Jeg vil gerne fortsætte. Jeg har haft et møde med Niels Erik Søndergård i Esbjerg, hvor jeg fik at vide, at jeg ikke har en fremtid i klubben – hverken på eller uden for banen. Klubben er ikke interesseret i det, fortæller Hans Henrik Andreasen til Tipsbladet.
Den garvede Esbjerg-dirigent havde håbet, at han kunne slutte karrieren i den lokale klub.
– Da jeg kom tilbage til Esbjerg, håbede jeg, at jeg kunne slutte min karriere her – også fordi jeg er her fra egnen. Sådan skulle det ikke være, men det var det, jeg havde håbet, fortsætter han.
Hans Henrik Andreasen er dog ikke klar til at sætte et punktum for karrieren.
– Jeg er ikke klar til at stoppe karrieren på topplan, og jeg har også nogle tidligere holdkammerater fra OB, der stadig spiller, selvom de er blevet 38 år. Så længe jeg kan være med og har noget at give til et hold, vil jeg fortsætte. Jeg træner godt til daglig og bliver ved med at være indpisker og hjælpe de yngre kræfter, forklarer han.
– Der har været nogle henvendelser allerede i sommerens transfervindue, men på det tidspunkt ville Esbjerg ikke lade mig gå. Nu er situationen en anden, og jeg skal se, hvilke muligheder der byder sig. Jeg kommer til at holde mig i træning i januar, så jeg kan levere på topniveau i en ny klub, fortsætter Hans Henrik Andreasen, der ifølge Tipsbladet ikke udelukker et skifte til en førstedivisionsklub.
Selvom den gamle ræv ikke vil udelukke at fortsætte fodboldkarrieren i 1. division, så vil et skifte til en anden Superliga-klub givetvis være at foretrække for Hans Henrik Andreasen, der foruden hans nuværende titel som Superligaens mest scorende midtbanespiller nemlig kan slå Brøndby-ikonet Per Nielsens rekord for flest spillede Superliga-kampe. Otte kampe mangler den tidligere OB-spiller blot for at blive den spiller med flest kampe i den bedste danske række.
– Men det skal jo også være muligt. Det vil være stort at få på cv’et, og jeg er glad for, at jeg allerede har rekorden som den mest scorende midtbanespiller i Superligaens historie. Jeg kommer til at holde mig fit for fight, og så må vi se, hvad der byder sig, slutter han.
Hans Henrik Andreasen har garnet 47 gange i de 209 Superliga-kampe, han har på cv’et.

INGEN KOMMENTARER