Efter massivt overforbrug: Woodward lover nye investeringer

Efter massivt overforbrug: Woodward lover nye investeringer

1032
0
DEL

Siden sidste sommer har Manchester United spenderet enorme summer på transfermarkedet, men det stopper ikke her, fastslår sportsdirektør Ed Woodward. 

I omegnen af 2,5 milliarder kroner er brugt på spillere i Manchester United, siden Louis van Gaal gjorde sit indtog for lidt mere end et år siden.

Selvom man måske umiddelbart skulle tro, at der i de næste transfervinduer blev skruet ned for blusset efter et massivt overforbrug, så cementerer Ed Woodward, at man i klubben vil fortsætte med at forstærke truppen.

Således bringer Daily Mail historien om, at sportsdirektøren ved et åbent fanarrangement forklarede, at man fremadrettet også var villig til at investere yderligere i spillertruppen. Woodward skulle efter sigende have lagt meget vægt på at forklare, at man især var ude efter at forstærke truppen til fremtiden med unge talenter, som Manchester United jo allerede har hentet en række af for astronomiske beløb.

I samme forum skulle Ed Woodward have udtalt, at klubben var sat i forbindelse med mere end 100 spillere.

Den mere lempelige økonomiske styring af Manchester Uniteds finanser gennem de seneste 15 måneder undskyldes blandt andet med, at klubben jo atter er tilbage på Champions League-scenen, og at de derfor har udsigt til enorme indtjeningskilder.

‘De Røde Djævle’ endte dog med at hente mere beskedne seks spillere i det overståede transfervindue.

 

INGEN KOMMENTARER