Efter nye oplysninger i UEFA-sag: FA trækker støtten til Platini

Efter nye oplysninger i UEFA-sag: FA trækker støtten til Platini

1081
0
DEL

Det engelske fodboldforbund har nu valgt at trække sin støtte til Michel Platini, efter at nye oplysninger i sagen er kommet frem.

Torsdag kunne de europæiske fodboldforbund i fællesskab meddele deres støtte til Michel Platinis kandidatur som FIFA-præsident, men fredag meddeler det engelske fodboldforbund FA, at de har valgt at trække støtten til den suspenderede UEFA-præsident.

Årsagen til tilbagetrækningen af støtten til franskmanden bunder i, at FA er blevet gjort opmærksomme på en række nye informationer i sagen, som de dog ikke vil kommentere yderligere på.

– Som et resultat af at have fået denne information har det engelske fodboldforbunds bestyrelse fredag morgen konkluderet, at den må suspendere støtten til Platinis kandidatur til at blive FIFA-præsident, indtil den juridiske proces er afsluttet, og at sagen er klar, skriver FA i en erklæring på deres officielle hjemmeside.

Michel Platini er blevet suspenderet i 90 dage i forbindelse med den igangværende efterforskning af den påståede korruption, hvor flere højtstående embedsmænd i UEFA og FIFA er blevet anklaget for at have medvirket.

INGEN KOMMENTARER