Eks-Milan-træner revser Inter-sammenligning

Eks-Milan-træner revser Inter-sammenligning

698
0
DEL

Den forhenværende cheftræner i AC Milan, Fabio Capello, mener ikke, at man kan sammenligne Inters nuværende sæson med Milans ditto i 93/94-udgaven af Serie A. 

AC Milan og Inter afskyr normalt hinanden som de ærkerivaler, de er, men i den seneste tid har pressen forsøgt at drage paralleler mellem AC Milans mesterskabssæson tilbage i 93/94 og Inters nuværende Serie A-kampagne.

Fælles for dem er, at der er scoret særdeles få mål og ofte bliver vundet 1-målssejre, men Fabio Capello vil ikke høre tale om sådanne sammenligninger.

– Den sæson i 93/94 havde mit Milan kommet igennem tre sæsoner i træk, hvor de havde spillet i Champions League. Og glem ikke, at vi manglede (Marco, red.) van Basten det meste af tiden. At sammenligne disse to hold giver ikke mening i efter min mening. Inter er et hold, der vokser, forklarer Capello ifølge Gazzetta dello Sport.

– Milan havde dengang en stor defensiv styrke, et koncept født af den tidligere træner Nils Liedholm og senere udviklet af Arrigo Sacchi, forstætter italieneren, der senest har stået i spidsen for det russiske landshold.

Fabio Capello bruger samtidig taletiden på at beklage sig over de manglende italienere i Serie A-klubbernes startopstillinger.

– Der er trupper med seks, syv og nogle gange otte udlændinge (i startelleveren, red.), og det store problem er, at klubberne ikke længere leder efter dem (italienerne, red.), forklarer Capello og fortsætter:

– Det får mig til at tænke på, at man på et mentalt niveau ikke har arbejdet hårdt nok for at favorisere italienske spillere. Og det er en skam, for jeg ser os være i en periode, hvor vi vokser med så mange lovende knægte. Nogle udvikler sig rigtig godt takket være de dygtige trænere.

 

INGEN KOMMENTARER