Eksklusivt interview med ny sportsdirektør i Randers FC

Eksklusivt interview med ny sportsdirektør i Randers FC

1555
0
DEL

Tirsdag den 5. januar 2016 var en af de bedste dage i Randers FC’s historie, for at bruge bestyrelsesformanden Svend Lynge Jørgensens egne ord. Der var indkaldt til pressemøde, hvor “en spændende nyhed” skulle offentliggøres.

Allerede inden pressemødet havde der, på diverse medier, været rygter om, at pressemødet omhandlede en ny direktør til klubben og at denne nye direktør skulle hedde Michael Gravgaard.

Umiddelbart inden pressemødet spøgte Michael Gravgaard da også i kulissen. Da han så tog plads ved siden af bestyrelsesformanden, så var det tydeligt, hvad klokken havde slået. Den nye administerende direktør i Randers FC hedder Michael Gravgaard.

En anden mand, der også er ganske ny hos Randers FC, er klubbens nye sportsdirektør Ole Nielsen. Faktisk løftede bestyrelsesformanden sløret for, at aftalen med Ole Nielsen faktisk blev lukket juleaftensdag, sent om eftermiddagen.

Sambabold.dk fangede efter det formelle pressemøde Ole Nielsen til et interview.

Har du, på den korte tid siden din tiltræden, haft tid til at snakke med Colin Todd [Cheftræner i Randers FC] og Thomas Thomasberg [Assistenttræner i Randers FC]?

– Ja, jeg har haft et par samtaler med dem. Nu skal vi til at gå dybere og kigge på truppen. Jeg har haft de indledende samtaler med dem, hvor vi har fået præsenteret os for hinanden og fået styr på diverse småting. Nu kan vi for alvor starte op og få kigget på om der først og fremmest skal gøres noget i det her transfervindue, siger Ole Nielsen til Sambabold.dk.

Nu har det jo været en turbulent tid for Randers FC. Når der, efter din og Michael Gravgaard tiltræden, at komme ro på bagsmækken inden Superliga-opstarten mod SønderjyskE? [Randers FC’s første kamp i Superligaen er imod Sønderjyske og spilles den 27. februar]

– Ja, det gør der. Jeg kunne godt mærke, da jeg i morges blev præsenteret for spillertruppen og havde den første snak med dem, og også trænergruppen i øvrigt, at de også glæder sig til at få lidt ro på bagsmækken. Vi har brug for at få fuld fokus på det, som det hele handler om, nemlig Superliga-premieren imod SønderjyskE. Det er faktisk til glæde for alle, at der nu er ro omkring de poster, der skulle besættes. Nu kan vi arbejde os frem imod starten på forårs-sæsonen. Vi kan dermed lægge al energien i det, som det hele som sagt drejer sig om, nemlig fodbolden.

Der venter som minimum tre træningskampe. Er det noget som du, ny-indkøb eller ej, kan få noget ud af?

– Det er klart. Jeg kender jo truppen udmærket som modstander. Jeg har på den måde et godt kendskab til dem, men det er klart, når jeg kommer til at arbejde tættere sammen med dem, at kendskabet til hver enkelt spiller bliver meget bedre. Det ser jeg frem til, at jeg i dagligdagen nu kan komme ind under huden på dem alle sammen. I første omgang er transfervinduet lige åbnet, men jeg tror ikke som sådan, at der bliver tale om et aktivt transfervindue. Vi har en god og solid trup, som er på plads, så det er ikke fordi der skal gøres så mange ting. Der kommer nok alligevel til at ske et eller andet, sådan er det jo altid.

Man har tidligere hørt om, at trænere, talentspejdere og sportsdirektører  tager frugterne af deres arbejde med sig videre. Man kunne læse i Viborg Folkeblad, at du var en højt agtet mand hos eksempelvist Osama Akharraz. Kunne du forestille dig at hive nogle Viborg-spillere med til Randers?

– Nej. Det er som sådan ikke ambitionen, at jeg skal på rov i Viborg. Jeg var glad for den periode, jeg havde der. Jeg fik også sagt rigtig pænt farvel i går. Det er jo dejligt at mærke, at der har været respekt begge veje. Spillerne, jeg og trænergruppen har haft et godt samarbejde deroppe, så jeg har også været rigtig glad for den tid i Viborg. Jeg har fået et godt forhold til rigtig mange, også spillere, trænere og det hele. Det var derfor den helt store farvel- og kramme-dag i går, men jeg er selvfølgelig glad for de pæne ord, der følger med på vejen. Det vidner selvfølgelig også om, at man har efterladt nogle gode spor.

INGEN KOMMENTARER