Ekspert: Liverpool-fans tror ikke på deres spillere

Ekspert: Liverpool-fans tror ikke på deres spillere

678
0
DEL

Ifølge fodboldeksperten Ian Doyle, der til dagligt skriver for Liverpool Echo, mener, at Liverpools store problem er, at spillerne ikke bliver mødt af tiltro fra fansene. 

Troen på Jürgen Klopps projekt i Liverpool har været der fra første dag, men klubbens store problem er, at fansene ikke tror på den nuværende spillertrup, lyder den klokkeklare melding fra journalisten og fodboldeksperten Ian Doyle, der i mange år har beskæftiget sig med Premier Leauge.

– Der kan nu ikke være helt så mange tvivlere nu som i løbet af de sidste uger og måneder under Brendan Rodgers’ æra. Og troen på den nye manager (Jürgen Klopp, red.) og hans metoder forbliver intakte hos fanskaren, indleder Ian Doyle hans skriverier.

– Problemet, der står tilbage, er dog manglende på tiltro. Tilhængerne tror simpelthen ikke på spillerne. De stoler ikke på, at de kan levere. De tror ikke på, at de kan undgå at lave fejl de samme fejl, fortsætter Ian Doyle.

Ian Doyle begrunder ovenstående med managerens reaktion efter Crystal Palace-kampen.

– Og hvordan ved vi så det? Interviewet med Klopp efter kampen vidner om det, skriver Doyle i sin klumme og henviser til Klopps egne udtalelser efter kampen:

– Toogfirs minutter – game over. Jeg vendte rundt, og jeg følte mig temmelig alene i det øjeblik.

Liverpool møder Manchester City i næste runde på Etihad Stadium.

INGEN KOMMENTARER