Ekspert: Uniteds situation er meget værre nu end under Moyes

Ekspert: Uniteds situation er meget værre nu end under Moyes

738
0
DEL

Fodboldeksperten hos Sky Sports, Charlie Nicholas, er af den overbevisning, at Manchester United står i en meget værre situation end for to år siden under den så udskældte David Moyes. Han mener også, at kritikken af Louis van Gaal er berettiget. 

Krisetegnene i Manchester United har ikke været til at tage fejl af de seneste uger, men i den brede befolkning er overbevisningen nok den, at situationen for holdet, der har hjemme på Old Trafford, nok er væsentlig bedre end under David Moyes.

En spiller i Manchester United-truppen har endda offentligt udtalt, at tingene er langt bedre end under Moyes, men den påstand køber fodboldeksperten Charlie Nicholas ikke.

– Når jeg hører folk som Phil Jones sige, at det er langt bedre, end det var under David Moyes, så er jeg nødt til at erklære mig uenig. Jeg ville sige, at det er langt værre nu, og årsagen til det er, at United massivt er på vej nedad, siger Charlie Nicholas til Sky Sports og fortsætter i sin kritik:

– Det er første gang, at jeg kan huske et Manchester United-hold, der ikke er målfarligt. Jeg er klar over, at de ramte stolpen og overliggeren mod Chelsea, men de gør det bare ikke ofte nok efter min mening.

– Van Gaal fortjener en masse af den kritik, der er kommet hans vej, fordi de har været intetsigende og kedelige. Det var op til ham at give spillerne lidt mere frihed på den sidste tredjedel af banen, og hvis det ikke virkede, må man ændre tingene, men han fastholder sit system, som er meget stift.

Til gengæld synes Charlie Nicholas, at ‘The Red Devils’ så noget bedre ud mod Chelsea i mandags, og han mener ikke, at man kan bebrejde spillerne for ikke at kæmpe for manageren.

– Jeg synes, at spillerne var lidt mere løsslupne mod Chelsea, og at spillerne måske også tog noget initiativ selv, forklarer Nicholas.

– Ingen kan sige, at spillerne ikke spiller for manageren, for det gør de virkelig, men grundet deres præstationer er de bare fanget i dette morads, som de ikke har prøvet tidligere, siger han til slut.

Manchester United møder Swansea lørdag, og dem har Louis van Gaal bestemt ikke gode minder fra. Hollænderen har tabt de tre foregående Premier League-opgør mod netop dem.

INGEN KOMMENTARER