Elmander er færdig med det svenske landshold

Elmander er færdig med det svenske landshold

895
0
DEL

Efter en snak med landstræner Erik Hamrén, har Johan Elmander meddelt, at han stopper på det svenske landshold for nu. 

Elmander er ikke blevet udtaget til den trup der møder Danmark d. 14 og 17 november.

Det kommer ikke som nogen overraskelse trods Elmanders flotte form på det seneste, og Elmander ser heller ikke sig selv som en landsholdsspiller mere.

– Jeg har opgivet det i løbet af det sidste år. Jeg er kommet længere og længere væk fra landsholdet. Jeg har haft en snak med Erik, og der sagde jeg nej tak, og at jeg gerne vil stå over. Det er bedre at der er andre der tager skridtet frem, siger Elmander til aftonbladet.se.

Johan Elmander vælger altså at takke nej til Hamrén og landsholdet, så nye kræfter og talenter kan tage over og fylde pladsen ved siden af Zlatan ud.

– Vi har manglet gode angribere de seneste år, men det gør vi ikke længere med Marcus Berg, Ola Toivonen, Isaac Kiese Thelin, John Guidetti, og hvad de ellers hedder.

– Angrebet er blevet stærkere nu. Og jeg forstår, at man skal satse på fremtiden, og så skifter man ikke en 34-årig Elmander ind i stedet. Så det var en ganske naturlig beslutning, siger Elmander til avisen.

Elmander har ellers haft et glimrende efterår for Brøndby, hvor han er Alka Superligaens mest effektive spiller, hvad angår scorede mål lagt sammen med antallet af spilminutter.

Fremover vil der altså kun stå Brøndby på den gule trøje, som 34-årige Elmander trækker over hovedet.

INGEN KOMMENTARER