Elmander: Hjertet ligger hos Örgryte

Elmander: Hjertet ligger hos Örgryte

1476
0
DEL

Johan Elmander er i den seneste tid blevet genoplivet i Brøndby, hvor svenskeren faktisk har været den mest effektive spiller i hele Alka Superligaen. Det sætter nu spekulationerne i gang om angriberens fremtid, men han fastslår samtidig, at han fokuserer på Brøndby, også selvom hjertet ligger hos en anden klub.

Selvom Johan Elmander er en meget populær skikkelse i Brøndby, hvor han tidligere har været en af de helt store profiler for holdet, så ligger svenskeren ikke skjul på, at han har et stort hjerte for en svensk klub, der var med til at kickstarte hele hans karriere.

– Jeg har kontrakt med Brøndby frem til sommer, og det har jeg fuldt fokus på, men jeg har et stort Öis-hjerte. Jeg kører på frem til sommeren, og så må vi se, hvad der sker derefter.

– Om det bliver til, at vi flytter hjem til Sverige, eller om jeg skal tage et andet eventyr, det ved jeg ikke endnu. Nu har jeg bare fuldt fokus på Brøndby, siger Elmander til Göteborg-mediet GT.

Johan Elmander har kontrakt udløb med Brøndby til sommer. Indtil videre i denne sæson har den lange svensker spillet 14 kampe for de blå-gule fra Vestegnen, og det er samtidig blevet til fem mål.

INGEN KOMMENTARER