Endnu en Arsenal spiller skadet

Endnu en Arsenal spiller skadet

677
0
DEL

Arsenal har for tiden et hav af skader, og den skadesliste er ikke blevet mindre på det seneste. Tvært i mod og nu kan endnu et navn tilføjes til den lange liste. Hector Bellerin er nemlig blevet ramt af en lille skade, der holder ham ude i opgøret mod Bayern München.

Den engelske storklub Arsenal kommer på en svær opgave i morgen, når holdet gæster Bayern München. I forvejen har London-klubben hele otte navne på skadeslisten, og nu kan der så tilføjes endnu et navn, da den stærke back, Hector Bellerin, er blevet erklæret ukampdygtig til morgendagens storopgør mod de tyske mestre.

– Seneste nyt om vores trup er, at vi ikke har Hector Bellerin til rådighed i morgen. Han er ikke klar til at spille i morgen aften. Han har ikke store problemer, der er tale om et mindre problem, fortæller Arsene Wenger på pressemødet op til kampen.

– Debuchy kommer til at spille. Han er 100 procent klar, og han træner hver eneste dag. Han spillede i sidste uge mod Sheffield, og han skulle være helt fysisk klar til kampen i morgen.

Arsenal skal bruge en sejr i morgen, hvis det skal lykkes holdet at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne. Nederlag til Olympiakos og Dinamo Zagreb har gjort det svært for London-klubben, og lige nu er de placeret på en tredjeplads i gruppen med kun tre point for tre kampe.

INGEN KOMMENTARER