Engelske hold fryder sig over Juventus-exit

Engelske hold fryder sig over Juventus-exit

1268
0
DEL

De engelske mandskaber i Premier League kan juble over Juventus’ exit fra Champions League, da England dermed fortsat har fire hold med i Champions League i næste sæson. 

Juventus’ nederlag til Bayern München i Champions League betyder, at man i England fortsat har fire pladser med, når der skal trækkes lod om pladserne til næste sæsons Champions League turnering.

England har i mange år haft fire pladser med til den prestigefyldte turnering, men mange dårlige resultater i løbet af de seneste år har gjort, at England har mistet point, mens gode resultater for italienske hold har medvirket til, at Italien har skrabet en masse point sammen.

Læs også: Suarez om drømmekasse: Jeg ved ikke, hvordan jeg ramte den bold

Onsdag kunne Italien så have nappet den sidste plads fra England, og dermed have fire italienske pladser i næste sæsons Champions League.

Juventus’ nederlag betyder dog, at det nu kun er Lazio, der er det eneste italienske hold, der spiller med i Europa i denne sæson, (de spiller Europa League, red.) og det er lige akkurat ikke nok til, at kunne stjæle den fjerde adgangsbillet fra England.

Læs også: AaB-profil stopper til sommer, og tager over som assistent

Nederlaget kommer altså som godt nyt for hold som Manchester City, Manchester United og Liverpool der alle tre kæmper om Premier Leagues fjerdeplads, der giver adgang til Champions League kvalifikation i næste sæson.

Tyskland og Spanien, vil ligesom England, have fire pladser med i Champions League i næste sæson, mens Italien altså må stille sig tilfreds med tre pladser.

INGEN KOMMENTARER