Eriksen fortrøstningsfuld før London-brag

Eriksen fortrøstningsfuld før London-brag

811
0
DEL

Tottenham Hotspur kommer til london-derbyet mod Arsenal på søndag, med en sejr i baggagen, og en masse selvtillid ifølge deres danske stjerne, Christian Eriksen.

Tottenham kommer med tre sejre i de tre seneste kampe, og det er ifølge Eriksen kommet af, at holdet nu er begyndt at klikke under manager, Mauricio Pochettino.

Spillerne er begyndt at blomstre og er fulde af selvtillid, udtaler han til et interview med Sky Sports News HQ.

– Alle er virkelig glade for, hvor vi er nu. Vi har vist, at vi har gode spillere, og at vi nyder at spille med hinanden.

– I begyndelsen [af Pochettinos tid] var der en masse ting, vi var nødt til at indse, nødt til at huske, men nu ved spillerne omkring os, hvor de skal hen. Normalt har vi en idé.

– [Pochettino] fandt den løsning, vi havde brug for, fordi vi var et ungt hold. Vi vil forhåbentligt spille så hurtigt som muligt, vi vil frem, vi vil angribe, vi vil score mål.

Tilsyneladende lyder det som et system, som Eriksen ville have det godt i, og han har da også haft en form-fremgang det seneste stykke tid med Tottenham.

Med to mål og fire assist i 8 kampe, har han været med til at skabe den gode form, som Tottenham har været i det seneste stykke tid.

Arsenal skal tilbage i form, efter at have spillet en svær kamp mod Bayern München, hvor de blev splittet ad 5-1 på Allianz Arena.

INGEN KOMMENTARER