Eriksen scorer i opgør mod Schmeichel

Eriksen scorer i opgør mod Schmeichel

890
0
DEL

Christian Eriksen scorede i dagens opgør mod Leicester City, da Kasper Schmeichel gæstede White Hart Lane. Det var en underholdende kamp, som endte 2-2, og de to hold skal derfor mødes igen på Leicesters hjemmebane, Filbert Way.

To danske landsholdsspillere var med fra start, da Tottenham og Christian Eriksen fik besøg af den store Premier League overraskelse i år, nemlig Leicester City, der havde Kasper Schmeichel mellem stængerne.

Duellen mellem de to danskere skulle hurtigt vise sig at komme i fokus, da Christian Eriksen sparkede bolden ind på reposten som Kasper Schmeichel gav, efter en ellers glimrende første redning. Otte minutter inde i kampen, og Eriksen kunne fejre 1-0 føringen til Tottenham.

Det var ikke længe, at hjemmeholdet kunne se en føring på måltavlen, for efter 18 minutters spil dukkede Marcin Wasilewski op på et flot udført hjørnespark og bragte Leicester City på 1-1.

På trods af en del chancer, så blev der ikke scoret mere i første halvleg. Men blot tre minutter efter pausen bragte den farlige japanske angriber, Shinji Okazaki, overraskende udeholdet på 1-2.

Læs også: Medie: Bruninho-salg vil indbringe FCN tocifret millionbeløb

Langt hen ad vejen så det ud til at denne sæsons overraskende succes skulle fortsætte for Leicester, men et minut før tid blev der dømt hånd på bolden mod Nathan Dyer i eget straffesparksfelt, og Harry Kane kunne udligne uden problemer fra pletten.

2-2 endte kampen mellem Christian Eriksen og Kasper Schmeichel, og deres respektive klubber.

Læs også: Zidane tiltræden kan være gode nyheder for Arsenal

INGEN KOMMENTARER