Esbjerg må undvære profil til bundbrag

Esbjerg må undvære profil til bundbrag

627
0
DEL

Esbjerg har ikke haft nogen nem sæson i år. Nu er der så endnu engang dårlige nyheder for vestjyderne. En af holdets profiler, Ryan Johnson Laursen, bliver nemlig ikke klar til weekendens bundbrag mod Hobro.

Der har været tvivl om, hvorvidt Ryan Johnson Laursen ville blive klar eller ej til den kommende weekends bundopgør mod Hobro. Desværre for esbjergenserne bekræftes det nu, at Esbjerg-profilen ikke bliver sin skade kvit.

– Det er en sene bag mit knæ, der er lidt overbelastet, og som de ikke rigtig kan få styr på. Skaden har ikke bedret sig så meget, som de havde håbet, men der har været fremgang, siger Johnson Laursen til bold.dk.

– Det går lidt fremad i forhold til et par uger siden, men jeg kommer ikke til at spille i weekenden mod Hobro. Jeg må tage en uge ad gangen.

Esbjerg og Hobro mødes klokken 13.30 på søndag på Blue Water Arena i Esbjerg, og det bliver en speciel oplevelse for Jonas Dal, der tidligere stod i spidsen for Hobro. Esbjerg-træneren må dog desværre for hjemmeholdet se bort fra Laursen.

INGEN KOMMENTARER