Stoke snød Everton i vanvittig målfest

Stoke snød Everton i vanvittig målfest

674
0
DEL

Det blev en sand målfest, da Everton og Stoke i dag mødtes på Goodison Park. Hjemmeholdet kom fra en sen sejr mod Newcastle, mens Stoke også kom med selvtillid i bagagen efter en flot 2-0 sejr over Manchester United, og de to hold leverede et brag af et opgør.

Normalt ville man ikke tro, at et opgør mellem Stoke og Everton ville blive målrigt. Men ikke desto mindre blev det tilfældet i dag, hvor de to hold leverede underholdning for alle pengene, og til sidst var det gæsterne, der løb med en 4-3 sejr i overtiden.

Stoke begyndte kampen bedst, og holdet kom også foran, da Shaqiri satte sidste fod på et meget flot angreb fra gæsternes side, og så stod der pludselig 1-0.

Everton lagde sig dog ikke ned, og blot seks minutter efter føringsmålet til Stoke var hjemmeholdets topscorer, Lukaku på spil. Han gjorde det til 1-1, og fortsatte dermed sin fine målstime.

Shaqiri ville det dog anderledes og første halvlegs helt store oplevelse gjorde det kort før pausen til 2-1, da han med en sand perle overlistede Tim Howard. Den lynhurtige offensive spiller loppede bolden henover en fremstormende keeper, og så stod der 2-1 til gæsterne.

I anden halvleg sad hjemmeholdet på alt i det første kvarter, og efter 64 minutter dukkede Lukaku atter op, da han med en fremragende brysttæmning lagde bolden til rette for sig selv, og så stod der 2-2.

Gæsterne var på dette tidspunkt slet ikke med i kampen, og det var som om, at der kun var et hold på banen. Deulofeo legede med Stokes forsvar gang på gang, og efter et rigtig flot fremstød af Ross Barkley kunne netop Deulofeo fra tæt hånd gøre det til 3-2 til hjemmeholdet. Nu lignede det en sejr til hjemmeholdet, men sådan skulle det ikke gå.

For efter 80 minutters spil dukkede Joselu op for gæsterne og udlignede til 3-3 til stor ærgrelse for Roberto Martinez, der slet ikke kunne tro sine egne øjne ude på sidelinjen.

Så troede man ellers, at det hele ville ende med et uafgjort resultat, og kampen bølgede frem og tilbage. Det kunne ligeså godt have været hjemmeholdet, der afgjorde kampen, som det kunne blive gæsterne, der løb af med sejren.

Og netop sidstnævnte gjorde det onde ved hjemmeholdet. I overtiden lavede John Stones et klodset straffespark, da han kastede sig ned i en takling. Noget satset må man sige af Stones, der gav dommeren muligheden for at dømme straffesparket.

Straffesparket skulle Marko Arnautovic eksekvere og østrigeren fortsatte bare, hvor han slap. 4-3 til Stoke dybt inde i overtiden. Hjemmeholdet nåede aldrig at komme frem til en efterfølgende chance, og så endte det hele med en 4-3 sejr til udeholdet. Et fuldstændig vanvittigt opgør med underholdning for alle pengene.

Med sejren er Stoke oppe på 8. pladsen i Premier League, mens Everton med nederlaget faldt tilbage på 10. pladsen.

 

INGEN KOMMENTARER