Fabregas: Jeg ville ønske, jeg havde spillet med Suarez i Barca

Fabregas: Jeg ville ønske, jeg havde spillet med Suarez i Barca

805
0
DEL

Den catalanske midtbanespiller indrømmer, at gerne ville have haft et samarbejde med den uruguayanske angriber på Camp Nou, hvor han samtidig udtaler, at han håber Messi er klar til El Classico.

Den spanske Chelsea-spiller er skuffet over at have misset muligheden for at spille sammen med Luis Suarez i Barcelona, hvor han samtidig udtaler, at han håber sin ven Lionel Messi, han er klar nok til at spille El Classico på lørdag.

Fabregas tilbragte tre sæsoner i Barcelona, men forlod de spanske giganter i 2014 – det samme år som Suarez kom til klubben. Derfor nåede de to aldrig at spille sammen på Camp Nou, hvilket ærgrer Fabregas.

– Barcelona har fantastiske spillere. De tre i angrebet oppe foran afgør kampene, selvom den bedste af dem alle mangler i øjeblikket, og det er Leo Messi, udtaler Fabregas i et interview med Goal.com. 

– Men Neymar har taget et skridt opad, og Luis Suarez er… Jeg ville ønske, jeg havde spillet med ham i Barcelona, fordi han er en angriber, jeg ville have haft en fænomenal forståelse med. 

Da Fabregas blev spurgt ind til El Classico den 21 november, svarede han følgende:

– Jeg ved ikke, om han (Leo Messi red.) spiller. Lad os håbe for fodbolden og Barcelonas skyld, at det er tilfældet.

INGEN KOMMENTARER