Fabregas maner rygter til jorden: Jeg har et fantastisk forhold til Mourinho

Fabregas maner rygter til jorden: Jeg har et fantastisk forhold til Mourinho

858
0
DEL

Cesc Fabregas stiller sig stærkt undrende over de seneste skriverier, som går på, at han skulle have en ledende rolle i det påståede spilleroprør mod José Mourinho.

Chelsea-manager José Mourinho er presset som aldrig før, og seneste meldinger fra den engelske presse går på, at portugiseren skulle have mødt stor modgang i omklædningsrummet.

En af de ledende figurer bag det påståede spilleroprør skulle efter sigende være midtbanedynamoen Cesc Fabregas, men spanieren afviser det blankt og fortæller, at hans forhold til Mourinho er godt.

– Jeg vil gerne fastslå, at jeg på trods af skriverierne på nogle hjemmesider er meget lykkelig i Chelsea, og jeg har et fantastisk forhold til manageren. Der kan være visse personer, der udefra forsøger at skabe splid i klubben, men jeg er overbevist om, at vi kommer stærkt tilbage, skriver Fabregas i et tweet.

Med denne udtalelse tyder meget på, at BBC-journalisten Garry Richardsons påståede samtale med en Chelsea-spiller om utilfredsheden med José Mourinho i hvert fald ikke involverer den spanske midtbanespiller Cesc Fabregas.

INGEN KOMMENTARER