Falcao vil blive i Chelsea og have flere chancer

Falcao vil blive i Chelsea og have flere chancer

600
0
DEL

Radamel Falcao har ikke ligefrem været en succes, siden han skiftede til Chelsea. Alligevel ønsker angriberen at blive i London-klubben, og her vil han gerne have flere chancer fra start under den nye manager.

Engang bombede han på livet løs i Atletico Madrid og førte den spanske storklub til store meritter i både den spanske liga men også i Europa. Siden da er karrieren gået gevaldigt ned ad bakke for colombianeren, men selvom succesen stadig mangler at komme i Chelsea, så vil han gerne blive i klubben.

– Chelsea var den klub, der valgte at hente mig, og jeg greb chancen. Det har dog været kompliceret, fordi vi ikke har fået den bedste start på sæson, og jeg har ikke fået de chancer, som jeg kunne tænke mig, siger Falcao til Hola Colombia.

– Men jeg er meget taknemmelig og glad. Med hensyn til fremtiden håber jeg på at få flere chancer til at vise mine kvaliteter i den anden del af sæsonen, afslutter angriberen.

Radamel Falcao kom til Chelsea i sommers, men det er ikke meget, som colombianeren har spillet siden da, og det er endda til trods for, at Diego Costa ikke ligefrem har spillet prangende i denne sæson.

INGEN KOMMENTARER