FC Barcelona åbner talentakademi på dansk jord

FC Barcelona åbner talentakademi på dansk jord

1047
0
DEL

Den spanske storklub vil sammen med Ballerup-Skovlunde Fodbold åbne et talentakademi i Danmark. 

Tegningen til det var der sådan set allerede tidligere i år, da FC Barcelona ville åbne i et akademi i Ballerup, men der blev man afvist af DBU, der ikke var meget for ideen.

Nu sker det så alligevel, og d. 11 januar 2016 åbner talentcenteret i samarbejde med den danske klub Ballerup-Skovlunde Fodbold. Det skriver Ballerup-skovlunde Fodbold i en pressemeddelelse.

I pressemddelelsen lyder det blandt andet, at målet er, at skabe et ensartet træningsmiljø for de unge spillere i Danmark ved hjælp af de grundlæggende elementer og metoder, der praktiseres i de spanske topklubber.

– Samarbejdet gør, at vi får mulighed for at udvikle BSF fremadrettet både i vort talentcenter og for vores breddespillere helt i tråd med vor vision “Fra bredden til eliten”. Samtidig er der lagt en uddannelsesplan for alle vores trænere, siger Thomas Bo Rhymer, som er ungdomsformand i Ballerup-skovlunde Fodbold.

Manden der skal administrerer ledelsen af talentakademiet i BSF, bliver spanske Carlos Martin, som skal være  direktør for talentcenteret. En titel, som han også havde i FC Barcelona football school.

– Jeg vil gerne takke Ballerup-Skovlunde Fodbold og Barcelona Training Academy for deres indsats for at gennemføre dette nye og spændende projekt. Alle kender den store fodboldkultur i landet, og for mig er det en ny udfordring og en fornøjelse at skulle arbejde med unge danske spillere. Fra Barcelona Training Academy ønsker vi at bidrage med vores erfaring og vision om fodbold, udtaler Carlos Martin.

INGEN KOMMENTARER