FCK forsøger igen at hente Bendtner hjem

FCK forsøger igen at hente Bendtner hjem

683
0
DEL

FC København har af flere omgange forsøgt at hente Nicklas Bendtner hjem til sin barndomsklub. Ifølge tysk avis forsøger de sig igen til januar. 

Nicklas Bendtners eventyr i udlandet har ikke just været en succesfuld oplevelse, hvor manglende spilletid har været det største problem.

Derfor ville det måske snart være på tide at vende hjem til Danmark, hvor FC København står klar til at byde den kontroversielle angriber velkommen hjem.

Den tyske avis Wolfsburger Nachrichten skriver således, at Ståle Solbakken og co. pønser på at få angriberen hjem, hvor hans tyske klub Wolfsburg har givet ham fri adgang til at forhandle med klubber i det kommende transfervindue.

– Skulle han komme til mig og sige, at han ikke ser nogen fremtid hos os, så sætter vi os ned og diskuterer tingene. Men Nicklas er ikke kommet til mig endnu, siger Wolfsburgs træner Dieter Hecking.

Nicklas Bendtner får omkring 20 millioner kroner om året i Wolfsburg, hvorfor han skal forberede sig på en lønnedgang, hvis han vil til Danmark og FC København.

INGEN KOMMENTARER