FCK-forsvarer: Samme problem i FCK

FCK-forsvarer: Samme problem i FCK

966
0
DEL

Mikael Antonsson startede inde for Sverige i gårsdagens opgør imod Danmark, men måtte udgå med problemer i venstre lår. Han frygter nu for, at han er ude i tirsdagens returopgør. 

Sverige tog i går imod Danmark til et brag af en kamp, der desværre, set med danske briller, endte med 2-1 til svenskerne. Det var med FC Københavns Mikael Antonsson fra start, men han holdt kun i 30 minutter, før han måtte udgå.

I FCK har forsvarsspilleren også døjet med problemer i låret, og han siger nu, at det var samme problem, der drillede ham i går.

– Det er lidt det samme, jeg har haft problemer med i FC København. Det er ikke lysken, men den anden muskel i venstre lår. Jeg havde problemer med det i opstarten i sommer, siger den aldrende forsvarsspiller til bold.dk og fortsætter:

– Jeg kan spille med det, men jeg kan ikke spille på 100 procent, og det er man nødt til i sådanne kampe, fastslår svenskeren.

FCK’eren er nu bange for, at det går ud over returkampen på tirsdag.

–  Vi må se, hvordan det ser ud søndag. Det tog lidt længere tid end tre dage, da jeg havde problemet i FCK, men jeg håber, jeg bliver klar, for det er en yderst vigtig kamp, sige Antonsson.

INGEN KOMMENTARER