FCK-profil efter remis: Vi var bedre end Brøndby

FCK-profil efter remis: Vi var bedre end Brøndby

848
0
DEL

Brøndby og F.C. København måtte i søndagens derby dele ved porten, men ifølge Kasper Kusk skabte han og holdkammeraterne væsentlig flere chancer end hjemmeholdet. 

Efter stort ståhej og festivitas med lysshow og en lydkulisse med internationalt snit i begge fanlejre måtte ærkerivalerne tage til takke med et enkelt point hver i en nulløsning på Brøndby Stadion.

F.C. København var de dominerende i kampens første 45 minutter, men efter en udvisning til Federico Santander kort inde i anden halvleg måtte københavnerne overlade initiativet til de blå-gule fra vestegnen.

Kasper Kusk var da også ganske tilfreds med holdet præstation, selvom de manglede den sidst skarphed i feltet.

– Vi spillede en god kamp. Vi havde godt styr på dem, og de kom ikke frem til særligt meget. Vores problem var lidt, at vi lige manglede den sidste skarphed, for vi havde et par chancer, jeg selv inklusiv, siger Kasper Kusk til bold.dk.

– Efter udvisningen fik vi det ufatteligt svært, men vi fik kæmpet det ene point hjem. Jeg synes, det var fortjent nok, for Brøndby skabte ikke rigtig noget, selvom de var en mand i overtal.

Faktisk mener 23-årige Kusk, at de spillede en bedre kamp end Brøndby, og at de skulle have vundet, hvis kampen skulle have haft en vinder.

– Vi spillede bedre end Brøndby, og var markant farligere end de var. Selvom de var en mand i overtal i en lang periode, skabte vi set over hele kampen flest chancer. Så på den måde mener jeg, at skulle der have været en vinder, skulle det have været os, slutter den unge FCK-profil.

Trods FC Midtjyllands storsejr over Esbjerg og F.C. Københavns remis i Brøndby fører de hvidklædte fra Østerbro an i Alka Superligaen.

 

INGEN KOMMENTARER