FCK-profil: Vi vidste, at målene nok skulle komme

FCK-profil: Vi vidste, at målene nok skulle komme

794
0
DEL

F.C. Københavns Kasper Kusk fortæller, at han og holdet hele tiden har haft fornemmelsen af, at målene nok skulle komme, og den driblestærke kantspiller mener, at københavnerne nu er svære at dæmme op for, fordi målene kan komme så mange steder fra. 

Søndag lammetævede et kynisk F.C. København-mandskab Randers FC med hele 4-0 i Telia Parken og er nu på vej i storform efter en mindre sprudlende sæsonstart, hvor målene i perioder udeblev for de danske vicemestre.

En af søndagens to tomålsskytter, Kasper Kusk, har dog hele tiden troet på, at det blot var et spørgsmål om tid, før målene blev banket ind med jævne mellemrum for F.C. København.

– Jeg kan huske, da vi spillede mod OB. Dengang begyndte folk at snakke om, at vi havde problemer og ikke kunne score mål. Men det vigtigste for os har været, at vi hele tiden har kunnet se, at vi var inde i et forløb, hvor spillet er begyndt at fungere bedre, siger Kusk.

– Så fornemmelsen har hele tiden været, at målene nok skulle begynde at komme. Nu har jeg fået scoret, Federico Santander har scoret og Youssef Toutouh er nu også kommet ind og har scoret, fortsætter den tidligere AaB-stjerne.

Netop fordi holdet nu har flere målfarlige spillere, tror Kusk på, at modstanderne fremover vil have svært ved at dæmme op for dem.

– Så på den måde bliver det svært for de andre hold at dæmme op for os, for målene kan komme fra mange forskellige sider, slutter den 23-årige nordjyde.

Kasper Kusk er nu oppe på fem mål i Superligaen i indeværende sæson.

INGEN KOMMENTARER