FCK sejrer i Haderslev

FCK sejrer i Haderslev

864
0
DEL

FC København var i dag på besøg i Haderslev hos SønderjyskE, der i denne sæson har spillet over forventning og ligger på en 3. plads. De blev i dag overrumplet af et stærkt FCK-mandskab. 

Der var i dag topopgør i Haderslev, hvor sidste års sølvvindere gæstede SønderjyskE.

Det var en kamp, som FCK hurtigt satte sig på, hvor de styrede stort set hele første halvleg. Det var dog ikke de helt store chancer, de fik skabt, men efter cirka 20 minutters spil kom Thomas Delaney frem til en farlig hovedstødschance efter et skarpt indlæg fra Kasper Kusk.

I de sidste ti minutter af første halvleg kom SønderjyskE mere med i kampen og fik lagt et lille pres på FC København. Efter 42 minutters spil blev der dømt straffespark på Johan Absalonsen begået af Peter Ankersen. Formstærke Absalonsen skulle selv eksekvere straffesparket, som Stephan Andersen flot pillede – men… Der blev dømt omspark, da FCK-målmanden forlod målstregen for tidligt, og så var der drama i Haderslev. Et gult kort til både Stephan Andersen og Mathias “Zanka” Jørgensen, og så scorede Absalonsen på det efterfølgende straffespark.

Så stod den 1-0 til SønderjyskE og pause i Haderslev.

I anden halvleg kom FCK ud som lyn og torden, og efter 56 minutter kom Federico Santander på måltavlen for anden kamp i træk. Han headede et fremragende indlæg fra Ludwig Augustinsson i mål, og så var der udlignet.

FCK fortsatte dominansen, og efter 68 minutters spil gav det pote. Igen var det Ludwig Augustinsson i oplæggerens rolle, der efter et mønsterangreb satte et fladt indlæg ind i fødderne på Andreas Cornelius, der med stor kynisme kunne bringe løverne i front.

Resultatet holdt kampen ud, og FCK ligger lige nu á point med FC Midtjylland helt i toppen af Alka Superligaen, mens SønderjyskE nu er seks point efter de to tophold. FC Midtjylland møder her til aften Brøndby på vestegnen i et brag af en kamp.

INGEN KOMMENTARER