FCM-boss bekræfter: Riddersholm-exit skyldtes konflikt med sportsdirektør

FCM-boss bekræfter: Riddersholm-exit skyldtes konflikt med sportsdirektør

1459
0
DEL

Glen Riddersholms exit fra FC Midtjyllands cheftrænersæde skyldtes konflikt med sportsdirektør Claus Steinlein. Det bekræfter formanden i klubben, Rasmus Ankersen. 

FC Midtjyllands formand Rasmus Ankersen bekræfter i et interview med Politiken, at forholdet mellem Glen Riddersholm og Claus Steinlein var betændt, og at det i sidste ende var udslagsgivende for, at succestræneren forlod klubben.

Og allerede inden mangemillionæren Matthew Benham og formanden Rasmus Ankersen gjorde sit indtog, var forholdet mellem de to ledende figurer på Heden meget dårligt.

– Da Matthew Benham (FC Midtjyllands ejer, red.) og jeg kom ind i FCM forrige sommer, vidste jeg, at der var en konflikt mellem Claus og Glen. Det forsøgte vi at løse, og jeg sagde til dem, at jeg gav det tre måneder til at blive bedre, fordi jeg kunne mærke, at det påvirkede resten af organisationen negativt. Det var mit klare indtryk, at deres relation siden blev bedre, men i sidste ende må vi erkende, at den var så nedslidt, at det var point of not return, forklarer Rasmus Ankersen overfor Politiken i et større interview.

– Grundlæggende handlede det om, at Glen ikke mente, at Claus udfyldte sin rolle som sportsdirektør på den måde, han, som træner, mente burde være tilfældet. Det var et fagligt synspunkt, som man kan være enig eller uenig i, fortsætter bestyrelsesformanden.

Selvom Glen Riddersholm er fortid i FC Midtjylland, synes tingene endnu dog ikke at være i skønneste orden hos de nykårede danske mestre.

Således kunne Sambabold.dk forleden bringe historien om, at utilfredsheden med sportsdirektør Claus Steinlein er voksende hos flere af klubbens medlemmer, og utilfredsheden har allerede mundet ud i, at to vigtige træner fra staben under Glen Riddersholm også har valgt at følge samme vej ud af klubben som guldtræneren.

INGEN KOMMENTARER